UDSKIFTNING AF ELTAVLE

Udskiftning af eltavle i hele Storkøbenhavn!

Udskiftning af eltavle Lad os stå for eftersyn og udskiftning af eltavle elle gruppetavle – vi kører fra Herlev og monterer i hele Storkøbenhavn!

Er du opmærksom på om din nuværende eltavle overhovedet er lovlig?

Ifølge den danske lovgivning skal alle eltavler være forsynet med et HPFI-relæ. De gamle HFI-relæ er nemlig ikke længere tidssvarende med moderne elektronik og kan ikke altid fornemme overgang i apparaterne og slå fra som det skal. Det kan et HPFI-relæ, som er bygget til de moderne elektroniske apparater som din vaskemaskine, spillekonsol, ovn eller fjernsyn.

Er du i tvivl om din tavle lever op til kravene kommer vi gerne forbi til et eftersyn. Lever det ikke op til lovgivning udfører vi selvfølig også selve udskiftning af eltavlen. Når vi laver en tavleudskiftning bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter og tilbyder dig altid den mest optimale løsning.

Vi hjælper selvfølgelig med udskiftning af eltavle i private hjem, men også hos virksomheder. Så det ikke kun er i hjemmet du er sikret, men også på arbejdet.

Få tryghed med en ny eltavle eller gruppetavle

Har du en eltavle eller en gruppetavle der ikke lever op til kravene og er tidssvarende, og skulle du være så uheldig at din bolig eller virksomhed brænder ned – så kan dit forsikringsselskab nægte at udbetale skadeserstatning. Det kan hurtigt gå hen og blive en rigtig dyr affære. At få lavet udskiftning af eltavle inden uheldet er ude, er derfor en af de bedste beslutninger du kan tage omkring dine el-installationer.

Vi har stor erfaring med udskiftning af eltavle og rådgiver dig selvfølgelig gerne omkring hvilken løsning der er optimal for dig. Ydermere er vi medlem af TEKNIQ – det er din garanti for et veludført arbejde når du vælger os som din samarbejdspartner.

KONTAKT OS

Lad os stå for udskiftning af eltavle

Kontakt os gerne på telefon 93 950 950 eller e-mail adm@citytech.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med udskiftning af eltavle så du er helt med på tidens udvikling og lovgivning.   

KONTAKT OS

Referencer