OM OS

Én samlet målsætning som el-installatør

Vi er et etableret autoriseret el-installatør firma som blev skiftet i 2014, med tidligere hovedkontor i Brøndby, nu lokaliseret i Herlev. Vi kører dog i hele Storkøbenhavn.

Vores målsætning

Vores målsætning har fra start og er fortsat at være kvalitetsbevidste i vores arbejde og at blive din foretrukne el-installatør. Vi arbejder derfor hårdt og målrettet mod at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi fokuserer på at være troværdige og velfungerende, og overholder naturligvis derfor alle aftalte betingelser og leveringstider.

  • Fokus på kvalitet og rådgivning
  • Overskudsrige og tilfredse medarbejdere
  • Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser
  • Uddannelse samt udvikling
  • Service på højt plan
herlev elektriker

Vi er altid opdateret

Da vi altid vil give dig den bedst mulige løsning, sørger vi for at holde os opdateret på tidens tendenser i vores branche. Som el-installatør er vi specielt opdateret på bæredygtighed og har specialiseret os i energibesparende installationer. I samarbejde med os kan vi sammen finde frem til en besparende løsning på din opgave.

Vi lægger vægt på at være en god og rådgivende samarbejdspartner når vi, som el-installatør, skal hjælpe dig. Vi er derfor med i alle faser af din opgave – fra rådgivning om den bedste løsning til selve installationen og efterfølgende service og vedligeholdelse. Derudover er vi medlem af TEKNIQ som er din garanti for en tryghed og kvalitet når vi er din samarbejdspartner.

elektriker herlev

Vores kompetencer favner vidt

Som el-installatør kan vi hjælpe dig med alt i el-installationer. Vi hjælper desuden både privatkunder samt erhverv. Så om du skal have udskiftet en eltavleel-renovering af f.eks. køkken eller kontor, industriautomatik, eller noget helt fjerde kan vi hjælpe dig.

Vi kører også gerne ud på din opgave uden for almindelige arbejdstider – dog mod et tillæg. Så hvis du står og akut har brug for en el-installatør er vi man for opgaven. Se gerne vores vejledende priser her.

Kontakt os på telefon 93 950 950 eller e-mail adm@citytech.dk og lad os tage en snak om din opgave. Vi giver også gerne et godt og uforpligtende tilbud.

Eleftersyn, el-tjek og renovering