EL-RENOVERING

Eleftersyn, el-tjek og renovering

Hvis du er i tvivl om dine el-installationer er tidssvarende og lovlige – så tag os hos Citytech med på råd. Vi kører fra vores kontor i Herlev og i hele Storkøbenhavn.

Alle el-installationer kan udefra se helt ens ud, men der kan også gemme sig nogle rigtig ubehagelige overraskelser. Derfor kan vi med et eleftersyn eller et el tjek af dine elinstallationer hurtigt vurdere om du skal have moderniseret eller renoveret dine elinstallationer. Om det er en lille renovering af el i ét lokale eller om det er mere omfattende el-renovering af alle installationer i hele boligen eller kontoret kan vi være behjælpelige.

Et eleftersyn giver dig tryghed

Vi lægger altid stor vægt på kvaliteten i vores arbejde når vi er ude på en opgave. Vi vil gerne kunne afslutte et eleftersyn eller et el tjek med et godt resultat i høj kvalitet. Derfor bruger vi også udelukkende de bedste produkter på markedet.

Derudover er vi medlem af TEKNIQ som er din garanti for tryghed med os på din opgave.

Udover et gennemgribende eleftersyn kan vi som din el-installatør også hjælpe dig med et væld af andre opgaver f.eks. udskiftning af eltavleenergioptimering eller industriautomatik.

Vi giver dig altid grundig vejledning og rådgivning inden vi påbegynder et eleftersyn. Vi synes nemlig det er vigtigt at du er tryg gennem hele forløbet. Derfor er vi også med i alle faser – helt fra rådgivning til installation samt efterfølgende vedligeholdelse.

KONTAKT OS
Eleftersyn, el-tjek og renovering

Interesseret I et eleftersyn? – Så kontakt os

Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med modernisering gennem grundig el-renovering. Det er derfor ligegyldig om det er køkkenet, hele lejligheden eller i din butik der skal arbejdes. Vi klarer det hele!

Kontakt os gerne på telefon 93 950 950 eller på e-mail adm@citytech.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med el-renovering hos dig.

KONTAKT OS
elektriker herlev

Referencer