ENERGIOPTIMERING

Energioptimering af el-installationer

Hos Citytech arbejder vi på at energioptimere installationer med el, for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Gennem mange opgaver har vi erfaret, at man kan finde store besparelser i energiforbruget for alle, fra store industrivirksomheder og ned til små private hjem.

Energibesparelser findes overalt

Vi laver gerne en gennemgang af dine el-installationer for at vurdere hvor det er bedst og mest relevant at sætte ind med energioptimering. Det kan blandt andet være ved at udskifte eksisterende belysningsanlæg, skifte til mere energirigtige lyskilder og optimere på drift af pumper og ventilationsanlæg. Gennem en grundig gennemgang kan vi finde ud af hvor vi kan reducere dine udgifter til energiforbruget.

KONTAKT OS

Vælg den klimavenlige energiløsning

Når du vælger at investere i en energioptimeret el-løsning gavner også miljøet. Med de rigtige installationer kan du være med til at nedbringe Co2 udslippet.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med energibesparelser på din el. Vi kan kontaktes på telefon 93 950 950 eller mail adm@citytech.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med den energivenlige løsning.

KONTAKT OS
Citytech

Referencer