INDUSTRIAUTOMATIK

CTS-anlæg og industriautomatik hos dygtig elektriker

Hos Citytech har vi specialiseret os i CTS-anlæg, som står for Central Tilstandskontrol og Styring. Et CTS-anlæg benyttes ofte til at spare på energien i større bygninger, institutioner og virksomheder. Den form for industriautomatik bruges til overvågning af energiprocesserne, herunder automatik af belysningen.

Få den rette løsning

Vi har gennem talrige projekter med industriautomatik fået stor erfaring og kan derfor rådgive dig til den bedste løsning for din opgave. Om det er et CTS-anlæg eller andet bygningsautomatik kan vi hjælpe. Derudover er vi erfarne inde for projekthåndtering ved industriautomatik. Så du kan trygt overlade opgaven til os.

KONTAKT OS
CTS-anlæg og industriautomatik

Montering og vedligeholdelse af industriautomatik

Når du vælger at investere i en energioptimeret el-løsning gavner også miljøet. Med de rigtige installationer kan du være med til at nedbringe Co2 udslippet.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med energibesparelser på din el. Vi kan kontaktes på telefon 93 950 950 eller mail adm@citytech.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med den energivenlige løsning.

KONTAKT OS
herlev elektriker

Referencer